Back to Top

Belangenvereniging Eigenaren

Park Waterloo

 
 

Parkinformatie

De Poort

Park Waterloo is toegankelijk via een poort. Om precies te zijn twee: een looppoort en een autopoort. De reden van de poorten is niet dat de bewoners zich willen afzonderen. Integendeel, de looppoort, welke de gehele dag open is, maakt het mogelijk bezoekers mee te laten genieten van dit bijzondere stukje Steyl. De autopoort kan echter alleen geopend worden door de bewoners van het park. Hierdoor geven we de natuur alle ruimte en kunnen kinderen vrijwel ongestoord 'op straat' spelen.

Er is nog een autopoort, vlakbij de rijksweg. Via deze poort is het niet mogelijk het park binnen te komen. Deze poort dient uitsluitend om het park te verlaten.

 

  

Openingstijden van de looppoort

De looppoort is normaal gesproken van 6:00 tot 21:00 uur open. Mocht u buiten deze tijden het park willen bezoeken dient u contact op te nemen met de bewoners middels de intercom.

Indien men na 21:00 via de looppoort het park wil verlaten kan dit door op de knop op het kastje van de zuil te drukken.

De intercom

In het geval dat gasten met auto het park willen bezoeken kunnen zij door middel van de intercom contact opnemen met de bewoners. Er zijn twee mogelijkheden om de gewenste bewoner te "bellen". Indien het huisnummer bekend is tikt u de cijfers achtereenvolgens aan op het touchscreen rechts, vervolgens ziet u links de naam/namen van de bewoner(s) bekend op dit adres.

Om de bewoners op bijvoorbeeld 100 te bellen, druk achtereenvolgens: 1_0_0 en dan ziet u links in het scherm de naam/namen die onder dit nummer te bereiken zijn. Zo heb je 1. de standaard voorkeur (zonder persoonsnaam eronder en 2. de namen die verder eventueel nog vermeld staan onder dit huisnummer. Deze kunt u dan rechtstreeks op hun eigen toestel (smartphone of tablet) bellen voor een (video-)contact. Indien het huisnummer niet bekend is, kan middels letters van de voor- of achternaam op het touchscreen de gewenste bewoner gezocht worden. Toets de eerste drie letters in u ziet alle namen met bijbehorend huisnummer(s), kies de juiste en de verbinding wordt opgezet. Wacht tot diegene u oproep beantwoord of kies  Bel Alternatief dan wordt iemand anders bekend onder dit huisnummer/naam gecontacteerd.

Verkeersregels

Het park dient te worden gezien als woonerf. De maximum snelheid is 20 km p/u, pas uw snelheid hierop aan.

 Rijrichting

Rijdt bij de ingang de rotonde rond tegen de klok in om uitrijdende auto's niet te hinderen.

   

Pas op voor de spelende kinderen en houdt honden aan de lijn.

 

Welkom