In de ergernis Top 10 van de bewoners en het bestuur van Park Waterloo staat onder andere: loslopende honden en daarbovenop het niet opruimen van de uitwerpselen van deze viervoeters.

Nu is het zo dat het in de eerste plaats al verboden is om honden los rond te laten lopen over het Park en moge het duidelijk zijn dat als dit aangelijnd gebeurd dat dan ook de uitwerpselen opgeruimd worden. Helaas treffen wij nog steeds her en der uitwerpselen van honden aan op en rond de paden van het Park. Daarom dan ook het dringende verzoek van het bestuur om zoveel mogelijk de honden buiten het Park uit te laten om de kans op uitwerpselen in het Park zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Een ander punt in de ergernis Top 10 is het niet opruimen van blikjes, flesjes enzovoort. Het bestuur heeft daarom besloten om als proef een grijze container te plaatsen in of naast het theehuisje (serre) nabij het knekelhuisje. Dit geeft de mensen die hier komen genieten van het uitzicht aan de maas en wat nuttigen e.e.a. ook weer netjes kunnen opruimen zonder de rommel op de grond achter te laten.

Wij danken u allen voor uw medewerking.

 

Het bestuur VvE Park Waterloo